Hoe wordt het luchtfilterpapier in het drainagesysteem gebruikt?

- Jul 10, 2017 -

Hoe wordt het luchtfilterpapier in het drainagesysteem gebruikt?

De afvoer van afvalwater is een belangrijk onderdeel van milieubescherming, nu worden veel chemische fabrieken, afvalwater en afvoer van afvalwater gefilterd, allereerst, de emissies van verontreinigingen en sedimenten, Luchtfilterpapier in de filtratietijd, geplaatst in het laatste filterscherm, in de riolering, het sediment en andere onzuiverheden onderschept, de uitstroom is alleen rioolwater, filterzeef, in een bepaalde tijd om schoon te maken. Vervolgens wordt rioolwater geloosd op de aangewezen locatie of rioolwaterzuiveringsinstallatie, bij de uiteindelijke verwijdering van de fabriek, is het gebruik van luchtfilterpapier hoge dichtheid, hoge temperatuur en ander uitstekend luchtfilterpapier. Op deze manier wordt afvalwater op een zeer veilige manier behandeld.

Technische specificaties van luchtfilterpapier

De technische index van luchtfilterpapier kan in twee aspecten worden verdeeld, één is filterkarakteristieken van luchtfilterpapieren, aan de andere kant, fysieke kenmerken. Filtratiekarakteristieken omvatten luchtdoorlatendheid, gasweerstand, maximale lensopening en gemiddelde lensopening. Fysieke kenmerken zijn onder meer kwantitatief, dikte, stijfheid, gegolfde diepte, barstresistentie, harsgehalte.

Kwantitatief: verwijst naar de kwaliteit van luchtfilterpapier per vierkante meter, eenheid: g / m².

Dikte: verwijst naar de dikte van luchtfilterpapier, met uitzondering van de golfdiepte. Eenheid: MM.

Gasweerstand: de weerstand van luchtfilterpapier op de luchtstroom. Gebruik van 100CM2 luchtfilterpapier in één minuut tot 85 liter luchtdrukvalwaarde om weer te geven. Het apparaat is mbar. of waterkolom hoogte (mm).

Golfdiepte: om de longitudinale stijfheid van luchtfilterpapier te versterken en de diepte van de groef te onderdrukken, is de eenheid: MM. Over het algemeen is de waarde 0,2 mm.

Luchtdoorlatendheid: in een bepaald gebied, onder bepaalde druk (mm waterkolom), per tijdseenheid door de hoeveelheid luchtfilterpapier. Eenheden zijn: L / m2 · s.

Nominale filtratienauwkeurigheid: verwijst naar de weerstand van een luchtfilterpapier tot een bepaalde deeltjesgrootte, kan worden geblokkeerd of gefilterd uit de kleine kogelgrootte van 50%. Eenheid: μm.

Maximaal diafragma: de leegte berekend door de druk van de eerste luchtbel in het filtermonster tijdens de test. Eenheid: μm.

Gemiddeld diafragma: het diafragma dat wordt berekend door druk tijdens "dicht" bellen wordt de gemiddelde diafragmawaarde genoemd. Eenheden zijn: μm.

Harsinhoud: hars als percentage van het gewicht van luchtfilterpapier. Over het algemeen $ -nummer

Stijfheid: Luchtfilter Papier dat bestand is tegen vervorming. Eenheid: MG.

Breekbestendig: luchtfilter Het oppervlak van de papiereenheid is bestand tegen de maximale druk. Eenheid: kpa.


Related Products